tirsdag 30. mars 2010

Velkommen til Årviksand Kystferie

Årviksand er et flott utgangspunkt for sjøfiske. Vi kan tilby utleie av båter med god standard. Bli betatt av stupbratte fjellsider rundt blikkstille hav mens storkveita eller monstertorsken hugger. Arnøya egner seg også godt til fjellturer med høyeste topp på 1168 m.o.h. Det er flere merkede løyper fra Årviksand til gamle boplasser, deriblant til Rotvåg som ble krigsskueplass under krigen i 1944. Egen kultursti.

Vi har lyse å trivelige hytter til leie. Hyttene har 2-4 soveplasser, boareal 28kvm. Elektrisk oppvarming. Pris liten hytte Nkr 700,- pr.døgn. Stor hytte Nkr 800,- pr.døgn. Ukespriser fra Nkr 3060,-. Alle hyttene har fint bad med dusj, tv,internett, mikrobølgeovn, kjøl/frys og eget soverom. Dyr tillatt på alle hytter. I stor hytte er det vedovn i tillegg til el.oppvarming.

Vi har også et stort hus med 5 soverom å liggeplass til 8pers. Boareal 172kvm. Huset har de samme gode faseliteter som hyttene. Stort kjøkken med egen spisestue. Pris Nkr 1000,- pr.døgn.
Vinterstid kan Arnøya by skikjøring av ypperste kvalitet. Massive fjell strekker seg over hele øya å er et mekka for tøffe skientusiaster.
Arnøya har et fantastisk jaktterreng. Det jaktes på hare og ryper. Jakttiden er ifra 10sept. til 31des. Jakt med hund er tillatt fra 01.okt til 31 des. Det er ikke vinterjakt men det er åpent for træning av fuglehund å vi kan ordne med treningskort. Terrengene ligger meget lett tilgjenngelig å spesielt vinterstid er det nydelige områder hvor man praktisk talt kan slippe hunden ifra hyttene å finne store mengder ryper.